FCA-KP-1-2021/2, Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” (2021)

Kedvezményezett neve: Várongért Egyesület

Lebonyolító szerv: Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. (a Miniszterelnökség nevében és képviseletében)

Pályázati felhívás neve, kódszáma: FCA-KP-1-2021/2, Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” (2021)

Pályázati azonosító: FCA-KP-1-2021/2-000770

A szerződött támogatás összege: 4 999 000 Ft

A támogatás intenzitás: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:
Várongért Egyesület támogatásban részesült a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” alprogram keretében.

A támogatási összeg segítségével egy Dacia Duster személygépkocsi került beszerzésre, a közösség fejlesztése, helyi csoportok mobilitása, szolgáltatások elérhetőségének javítása érdekében.
A projekt eredményeként a támogatás segítségével megvásárolt gépjármű hozzájárul a helyi csoportok mobilitásához, az egyesület közösségépítő munkájához, kapcsolatteremtéshez és kapcsolattartáshoz is a környező települések civil szerveződéseivel, javul a szolgáltatásokhoz való hozzáférés.
A projekt célcsoportja: a szervezet tagjai, a település hagyományőrző, kulturális és sport csoportjai, a település lakói.
A nyilvánosság tájékoztatásával kapcsolatos kötelezettségének is eleget tett a Várongért Egyesület.

FALUSI CIVIL ALAP
2021

CIVIL SZERVEZETEK GÉPJÁRMŰBESZERZÉSI

VÁRONGÉRT EGYESÜLET

Magyarország
Kormánya

Scroll to Top